Squeezed up

Mmmmmm

David :D

Depp

Nu är jag lite deppig så här efteråt. Jag skulle ju titta på Ulrik igår, som jag trodde skulle spela klockan 5, men han spelade tydligen klockan 3 !!!jag missa han !!!!!sen efteråt ser jag att massor av kompisar på facebook skrev att det hade träffat han och lagt ut bilder och så och då vart jag fett deppig... känns så himla tråkigt. ville verkligen se han :((((( buhu

Iallafall, idag ska jag kolla på David Lindgren :DDDD. Han var också med i Melodifestivalen men låten " Shout it out"

 




Ska faktiskt bli kul att titta på honom.Och nu vet jag exakt vilken tid han ska uppträda så nu tänker jag inte missa han!! hahah annars har jag sjukt otur ;)

I'am going now

Nu går jag !! Ulrik in 45 min. Puss !

Love U Ulrik !!!

Idag ska jag inte ligga och slappa hela dan. nepp ! idag händer det grejer.

1. jag ska passa min bror i en timme( inte så märk värdigt, men ändå)
2. jag ska stica ner till stan och lyssna på Ulrik munther igen :D han var ju här första gången för typ ett år sen, eller när det nu va, och nu är han tillbaka igen och jag kan ju inte bara missa den underbara människan ! love him <3 !



3. sen ska jag på tjej kväll hemma hos jennifer :D kmr bli sjukt mysigt! längtar<3


Bus

.

today jao

Önskelista.

Det finns vissa grejer som jag verkligen vill ha just nu. Såna där saker man själv måste köpa. Såna där saker man bara MÅSTE ha. Såna där grejer man blir frustrerad över att man inte har. Så känner jag just nu.
Tänkte göra en lista på några av sakerna som jag verkligen vill ha !

1. Skinnjackan från Jofama by kenza. ( kostar 2800kr. Aj)



2. Dr.martens ( i någon cool färg, behöver inte vara svarta)


3. Skinnshorts( Finns på t.ex. Acne, fast där är det ganksa dyrt, kenzas är förästen snygga, fast de är också dyra)



3. shorts i olika färger och former.







Ja , det finns säkert fler saker jag vill ha men dom här kom jag på nu. Sitter barnvakt till min lillebror och får 100 /h, det är det ända jag gör just nu.Jag ska försöka hitta något mer sätt att käna lite mer pengar.
Några tips ?

Bumbibjörnarna <3

Satte på tv:n och bläddrade runt lite och såg det här på tv. Minnen !!!! Tittade alltid på bumbibjörnarna när jag var liten. Haha åh !<3

Blåsigt.

Flög runt lite idag . Blåste så sjukt mycket !! Dog typ. min hår såg inte fint ut när jag kom hem , hahahahahah
Jag slutade innan lunch idag. så himla skönt. så jag passade på att köpa en present till syrran som fyller år imorrn.
Förutom att det det blåser så är det jätte soligt!! längtar efter att ta fram solstolen och fylla på poolen igen !! åhh så härligt.

Sitter och njuter av min lillebrors ny bakta kladdkaka!!!

Mina bruna skor :D

Använde mina bruna skor idag. Det var ett tag sen. De såg lite slitna ut så mamma putsade dom :) blev riktigt snygga , som när jag köpte dom;)
Jag sitter iallafall just nu på bussen på väg till the house :) blir chocklad bingo igen :) undrar om jag har samma tur som dom andra gångerna. Vinnst tre gånger irad båda gångerna ;) hahahh

Dagens skal ;)

Död.

Guuuuuuud. Är lite död just nu. Idag hade vi fysik nationella !!!! Jag var så nervös och rädd. Men det var inte alls speciellt svårt. Jag pluggade en aning mer än vad jag behövde. Typiskt mig.Ska alltid ha koll på allting.
Hahah aja , nu är jag sjukt glad att det är över. Skrev ena delen av labbrapportet , så nästa vecka kommer vi att göra enskillda labbar. Men det var inte heller så svårt. Jag stressade nog upp mig i onödan ;)
Idag händer det inte så mycket speciellt. Ska ta det lugnt. Äntligen !
Imorrn händer det inget heller. Ska plugga lite SO, men annars inget.
På fredag ska jag o Elvira gymma :D det  var jättelänge sen jag gjorde debt sist. Har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit. Plus att det gymmet jag brukar gå till ska gå i konkurs så det har varit stängt ett tag.
Det här håller mig vaken på natten.......skrattandes.


Bakar !

.

Grattis Loreen!!!!!!!



Espresso house

Fikar på espresso house med tjejerna !

Sjuk igen :(

Nu har min förskylning kommit tillbaka ! Usch :( det är verkligen inte kul. Så idag ska jag försöka sova så mycket som möjligt

Stek!!!

Köpte tre par glasögon på cubus :D

Lite onödigt kanske med tre stycken, men de var ganska billigt och det kan ju bara bra att ha ;) plus , att dom är shit snygga , eller bad tycker ni ? ;)

Pluggar på bibblan ;)

Lite forever alone , haha :)

New ring !

.

School tomorrow... :(

Jag kom hem igår från en underbar vecka i trysil. Vill verkligen tillbaks! Det var jätte fint väder (17 grader ute en dag ) och det var verkligen härligt att åka skidor. Jag lärde känna nya människor , inte så många som förra året, men några iallafall. Hahah alla var faktiskt killar och de var shit snälla. Satt alltid och sjöng och spelade varje kväll för oss och de var väldigt duktiga. Väldigt underhållande. Satt där och log varje gång. Hahaha jag antar att det blev glada av det. De var iallafall väldigt roliga att vara med. Satt och garvade åt deras skämt och random kommentarer hela vägen hem. Hahah åh , vill tillbaka... ....

Jaja, imorrn är det skola igen ! Disslike! Vill verkligen inte tillbaka ! Usch, längtar tills jag börjar jobba så jag slipper alla läxor och alla timmar i skolan ...
Nu ska lägga mig i min säng och bara ta det lugnt. Njuta av de sista timmarna innan det börjar igen....…lyssna på lite musik kanske, drömma mig bort... Ja det vanliga ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2454303/images/2012/pic_192438004.jpg" class="image">

RSS 2.0