fin video asså

Beskrivning

HAHAHAHAH MINNEN <3

fin video asså

Beskrivning

Plugg dag ...




Hud färgad tröja- bik bok /199- byxor- rut.m.fl /299. halsband , lindex 69 kr.


Hej alla :D
Idag är det en riktig plugg dag. Har matte, stort so prov och måste läsa ut en bok. det kanske inte låter så mycket, men det är det. livet i 9:an är inte en dans på rosor precis. hahah värsta poeten här !! oh yeah !

Hahahahha jagär lite trött , det kanake märks ? men jag ville bara önska er en riktigt god jul ...

HAHAHAHA nej jag bara skämta , jag menar en lyckad månad ;) hahahah....

Chio!

1:a Advent <3

Fösta advent hurni !!!! tiden går fort alltså ! shit snart är det julafton !! hahah har redan fått den där jul stressen ;) jag har inte skrivit klart min önskelista än, men jag har börjat tänka på vad jag ska köpa till andra ... eller ? hahah jag vet inte riktigt.
Jag hoppas att julkalendern är bra i år. det är inte alltid den är så bra faktiskt. det var bättre förr. allt var bättre förr, har ni tänkt på det ? allt var så enkelt och så mycket roligare när man var liten. då fanns det inga problem man behövde hanskas med. nu består hela vardagen av massa problem... haha, tillbaka till ämnet, jag har en klar favorit av alla julkalendrar. Och jag LOVAR att ingen , ingen ( förutom Nathalie så klart) som vet vilken det är ...

ALBERT OCH HERBERT :DDDDDD




HAHAHAHA nu tror ni säkert att jag är helt tokig, men det är sant. Nathalie har den hemma , och varje gång jag ser den så dör jag av skratt !!! helt underbar, Albert( han till höger) är den skönaste personen jag har sett. hahaha så himla söt.
Fast jag är ganska säker på att ingen kmr att skratta om ni skulle se den , för det här är typiskt Natalie och Julia humor. den bästa humorn i världen !!! eller hur natta ? :D

Vilken är er favorit ? Kommentera gärna, för jag skulle vilja se andra julkalenderar och se om dom är lika bra ;)


Nu ska jag skrypa mer i sängen med min dator , det är så himla mysigt !! varmt och skönt är det oxå.
Juste, nu är biljetterna bokade för disney on ice :D nu gäller det vara att vänta och tagga !!! hahah life is what it is.
puss o kram på er <3 see you guys tomorrow !!!

Chio !



Veckans app tips <3

Veckans app tips  är temple run :D sjukkkkkkkt beroende framkallande , men shit kul :DDDD



FREDAG <3

OPA !!! hahahha hej på er <3

Jag är hemma just nu och tänker på lite olika saker...
Ikväll är det the house ( så klart) och sen ska jag sova hos nattttta :D trevligt asså <3
sen på lördag ska vi gå på en en julmarkand( måste börja tänka på julklappar). sen ska vi oxå beställa biljetter till disney on ice i januari :D AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA  ah , vi ska se princesses and heros ...disney on ice.... BARN SHOW I GLOBEN ...... det är typ vi ? hahahaahhaha vet inte varför vi ska gå på det men båda är fett taggade !!! kmr att få uppleva barndoms minnen <3 awwww..

Nåja , ska försöka göra klart en  svenska uppgift......nej , jag orkar inte .. hahahah får göra det i helgen istället ;)





Todayyy

HEEEEEEj på er <3
sorry för dålig uppdatering. har haft ganska mycket att göra :) men mina fina vänner , sanna och michelle gjorde ju ett så fint inlägg här om dan :) hahahah det var väldigt bra gjort för att vara första gången ;)
Min mobil har äntligen kommit tillbaka :D eller ja , jag fick ju en ny, har jag sagt det ? men att jag jag  var tvungen att beställa ettt nytt sim kort..hahah kmr inte ihåg... aja , jag satt till klockan halv 12 igår kväll för att försöka fixa den. allt gick väl bra , men alla bilder försvann...men det gör inget , fast nu står det att jag inte har någon service... så jag kan inte messa eller ringa just nu .... det är faktiskt vädigt jobbigt.... men vad gör man ?
Nu måste jag fixa lite saker.... puss o kram !

HELLOO LOVERS ....struck by lighting



WHAT'S UP?! having a good day so far?

Just nu sitter vi på svenskan och gästbloggar på Julias fantastiska blögg. Glöööggen!

Idag tänkte vi berätta vad vi har på oooosss brooor!

Michelle:  skor- converse, vit stickad tröja-Carlings, Usa shorts-Gina Tricot. sexiiiii// sanni

Sanna: vita convers-->//stadium// svarta pants-->// news design// svart vit tröja-->// BIK BOK// Kors halsband-->// Urban outfitters// Klocka brun --> //patek philippe// JAO

Idag har Julia på sig TOP CHIC clothes. fett het jao orkar inte skriva vad men hon lovar att slänga upp en outfitt bild senare ;);)

här kommer dom otroligt fina/sorliga/sexiga/vackra/fantastiska bilderna jao



LOVE IS A BATTLEFIELD




Bästa filmen , helt säkert !!! <333

ASSSSSSSÅ SHITTTTTTTT !!!!!!!! GUD VAD GRYM FILMEN VAR !!! KAN INTE FATTA DET ... OMG , ASSÅ SHIT , JAG HAR TYP INGA ORD FÖR DET !! HAHAHAHAH
nej men allvarligt, den var värkligen super bra ! rekomenderas starkt ! hahahaha nu kommer jag ligga o dagdrömma om jacob, asså seriös , så himla snyggggg!!! asså jag fattar inte ! värsta musklerna o allting. oh shit ......asså det var verkligen värt pengarna !! fast jag skulle inte ha köpt pop corn o dricka eftersom jag typ inte drack elller åt någonting under filmen ! hahah aja ...
Nu måste jag försöka få lite sömn , haha om det går...
puss o kram på er !! <3

Twilight !!!!! :DDDDD

Heeeeeeej på er <3
Igår fick jag min mobil tillbaka :D eller ja , jag fick en helt ny !!!! så sjukt glad !
Fast jag var ju lite blond när jag skulle lämna in den , så jag glömde ju mitt sim kort i den , så nu har jag inget sim kort ;) men mamma har ringt och beställt ett nytt så jag hoppas att jag får den på måndag iallafall... ;)
Iallfall, ikväll ( halv 12 ) ska jag och 4 kompisar koll på bio :D
och inte vilken bio som hellst , twilight så klart :D taggad till 1000 !!
Om någon timma ska jag åka hem till en av tjejerna och kolla på 3:an för att friska upp minnet lite :) en twilight kväll helt enkelt :)
Jag har läst 1 , 2 :an och halva 3 :an :) hahah jag har inte orkat längre ;) men det är ju roligare och inte veta vad som ska hända :)

Älskar att få nya saker :D

idag har jag fått tre nya saker hem :D eller jag , två saker och klass fotot ;)

1. ny tröja, h&m - 79 kr.



2. Nya , super snugga skor , h&m - kmr inte ihåg ( hehe)




( lööööve them ! men det finns ett problem.... jag blir så sjukt låång i dom , så jag vet inte när jag ska använda dom ;) )

3. mitt klass foto :) blev inte helt nöjd men det är inget att göra åt :)



Nu ska jag hoppa in i duschen :D

Love u all ! don´t forget that !! <3

SPANSKA ......:(

Gud vad helgen har gått fort ! shit, det känns bara som lördag!
aja, får försöka fortsätta leva....
sitter o gör lite spanska  nu och väntar på att natta ska ringa. nästa vecka händer det inte så mycket... tror jag inte iallafall. min mobil borde vara klar då ( längtar som bajs) annars är väl att som vanligt.

Gud , jag längtar jätte mycket till julen .... vet inte vf men terminen har gått så sjukt fort så det känns om att julen borde vara här nu. fast det är ju mer än en månad kvar... :( jag vet , jag måste börja leva mer i nuet, men det går inte ! jag är inte en sån person. lever alltid i framtiden eller i dåtiden, hahahaha nästan iallafall..
juste, jag köpte ett par skor igår :D shit snygga, får visa dom imorrn :)

det var allt från mig ,

bye bye bitches !!!


Random bild.

Veckans youtube klipp :D

HAHAHAHHAHA  ni måste se den här !!!! hahaahha så himla skön !

Fötterna värker!!

kom just hem från hallowen festen. den var så grymmm!! <3 shit kul hade vi.
har en aning ont i fötterna och min hals är typ död, + att jag alvarligt har gått ner 10 kilo !hahah , dansat så himla mycket ! helt slut
Har tyvärr inga bilder, fick aldrig chansen att ta några kort, hann inte ens ta kort på mig själv innan, hade en aning brottom.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen, skönt !
mina släktingar är på berök och det kommer kanske någrafler imorrn, så dagen kommer att gå till att roa min 4 årige kusin, som inte ens  låter en gå på toa. hahaha så söt <3
love you ! 

P.s ville bara tacka alla som gjorde min kväll idag. your awesome !! <3<3<3 

Heeeeeeeeeeeeelg :D

Hola!

Chillar i mitt rum just nu. lite musik och sånt ;) men visst är det skönt med fredag :D löööv it.
idag skulle vi lyssna på mietek grocher, han som åker runt till alla nior i sverige och berättar om tiden i konsentrations lägret, men han dök aldrig upp idag , så vi får lyssna på honom om två veckor istället :)


iallafall, ikväll så kör det igång :D
HALLOWEEEEEN FESTEN :D peppar till hundra ! kmr sjukt kul !
Jag kommer gå som en grekisk gudinna( av något slag). jag kmr ha en kort vit klänning ( den jag hade på skolavslutningen förrra året), ett lakan över som en kjol( orkade inte köpa något tyg ;) ) och lite guld smycken :) för mig så spelar utklädnanden inte så stor roll. bara man har kul, det är det som är meningen :)
iallafall, innan det så ska jag städa typ halva huset( fråga mig inte vf) och sen typ chilla lite mer :) that´s life you know !

Dagens

Tröja , bik bok- 199
jenas- gina , 199( tror jag )




Peace out !

Robinson strax <3

Heeeeej alla ! :)

Just nu sitter jag i soffan framför tv :) kollar just nu på två och en halv men. om 5 min börjar robinson finalen :) längtar!
medans jag kollar, passar jag oxå på att måla naglarna :) idag blir de svarta , för det passar väldigt bra med dagens outfit :)
Idag så var det 50 % rea på bik bok på allt i  affären( förutom jeans o skor) och ni vet kanske hur mycket kaos det blir när det är rea så jag o 3 kompisar stack dit på lunchen( hann inte äta något). det blev 3 tröjor + en ring på köpet :) allt tillsammans blev 500 :) ( en av tröjorna jag köpte var från whitney port kollektionen så den kostade 500 kr innan, men jag fick betala 250)
mycket nöjd tjej här :D

Home from school ...

Heej på er :D

 jag kom precis hem från skolan, vilket så klart alltid är skönt. idag hade vi ett fysik prov. det gick bra, men man var väldigt närvös innan , fast det är jag ju alltid ;)
Resten av veckan är jag fri :) fast jag måste sy min hallowen klänning till fredag, jag ska vara grekisk gudinna :) fast jag vet inte om jag ska gå än men vi får se :)

På tal om skola, vi säljer salami i vår klass, och jag har hitills sålt 4 st, men mamma kom nyss in och sa att hon hade sålt 6 st på jobbet :D vet ni hur glad jag blev !! då kanske jag inte behöver gå och knacka dörr :D hahahah ;)

En annan grej är att jag har kollat på reklam tv och det finns två produkter som jag är intresserad av , men jag kan inte välja..

Proactiv, 499 kr


Sheer cover , 599



Vet inte vilken jag ska välja.... båda kanske ? ;)
vad tycker ni ?

lollipop

Heej på er <3

Snart sticker jag och  Nathalie iväg en på shopping dag :) vi kommer att spendera halva dagen där och sen åke vi till The house :) så vi kommer inte hem för ens klockan 11 ikväll ;) men det blir kul ändå :)
Jag lovar att det kommer bli lite jobbigt idag för varken jag eller natta har en mobil. så vi kommer varken veta vad klockan är eller kunna ringa någon. trevligt. men vi får försöka klara oss ändå :)

Ikväll på the house blir det film kväll :) om ni ville veta , hahaha <3


No shopping for me today

Tyvärr så blev det igen shopping idag för jag försökte få tag i natta i 3 timmar men det var upptaget hemma hos henne hela tiden. så haölv 4 gav jag upp , men då svararde hon.
så vi hann inte med någon shopping men hon kommer alldeles strax hit , och då sova här och så går vi och shoppar imorrn istället :)

jag ska försöka göra lite läxor innan hon kommer , för jag har ont om tid när det gäller att plugga.
kram !

dagens:



Tröjan jag köpte i förregår, Cubus- 149 kr. ( tror jag , kommer inte ihåg)
Svarta jeans, rut m.fl. - 399 kr.

Shopping bruddd <3

Heej på er :D

Mitt liv går i vändor lite just nu , vissa saker är bra. vissa inte.
Bra saker:
jag var och shoppade igår och köpte ett skärp, super söt tröja, mascara borste och en ny vinter jacka :D älskar den verkligen !, och just nu ska jag beställa två tröjor och ett par högklackat från hm och imorrn ska jag o natta shoppa lite :) ( ganska köpsugen, det fattar ni kanske ;) men har man pengar så har man :) )
Dåliga saker: min mobil cp:ar så mycket, jag blir så sjukt frustread, och jag har många läxor som jag måste göra, t.ex. ett stort fysik prov på tisdag :( orkar inte !

Aja jag ska försöka leva ändå ;)

RSS 2.0