On the bus yao

.

Sjuk

Hej på er !
Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag , jag har varit extremt sjukt de senaste två dagarna. Jag låg bokstavligen i soffan hela dan. Igår hade jag hög feber , hosta , släm i halsen och förskyld. Inte kul alls. Jag sov t.ex 11 h inatt . HAHHAHA det är kanske inte så konstigt att jag är rätt så stel kust nu.
Iallafall hoppas jag på att bli bättre tills imorrn. Hur jag än mår så ska jag åka iallafall. Juste det är kanske inte så många som vet vart jag ska ? Jag ska till trysil på skidkläder !!! :D jag hade tänkt åka både skidor och snowboard, men eftersom jag har varit sjuk så blir det bara skidor den här gången.
Juste , efter som trysil ligger i Norge så kommer jag inte kunna blogga under veckan. Bara på vägen dit och vägen hem :)
Jag kom precis hem från stan. Åt lunch med familjen, köpte nya teckbrallor och resgodis :)

Matte

Prov imorrn .... Dislike

Har vunnit en snowboard !!! :D

HAHAH det händer inte varje dag. Har blivit ännu mer taggad till trysil !!! gud va kul det ska bli. Har inte stått på en snowbord på två år, men som tur är så kommer jag ihåh hur man gör. hoppas bara jag hittar balansen igen och inte ramlar i liften ;)

Glädjen sim uppstår när man kommer hem från the House och mamma säger att det finns chockadpudding i kylskåpet :DDDD

Mums !

Nya :DDDD

Äntligen !

Alla <3 dag present av mamma ! :D

Mums !

Glad alla <3 dag !!!

.

Sjuk :(

usch ! ligger hemma och lider. Har en sån sjuk migrän. Är också försyld. Har OCKSÅ astma, så jag får massa släm i halsen och kan få svårt att andas ibland. Roligt liv eller hur ? ;) hahahah
men jag trösta mig själv med apelsiner och chilinötter :D

OC

Från OC igår. Coolt ljus va ? Tog kortet med den vanliga kameran :) nice disco light

Svar på kommentar :)

Nathaaa om tack pappa !!! :):
VAD I HELA VÄRLDEN ÄR DET?!


Svar: HAHAHAH det är tuggummi ;p

På stan med Elvira och Melinda :D

tack pappa !!! :)

laddat upp för nationella imorrn !

Sitter och pluggar just nu... förvånade ? hahaha

imorrn är det sista nationella provet i svenska ( hade den fösta igår). vi ska skriva i 2h och 40 min. då får man ha med sig saker att äta och sånt. så jag har laddat upp med lite godis, vindruvor och cola :)

Help me !

Omg.... idag är det nationellt prov!!! ahhhhh gud , är nervös fast jag vet inte riktigt varför. Jag är väl mest stressad. man får ju inte så mycket tid på sig och jag är lite nervös över att jag inte kommer hinna med alla frågor...

Nu måste jag göra mig klar . wish me luck säger jag bara ! puss o kram <3



Äter chilinötter och kollar på familjen annorlunda :D

.

Studerar flitigt på bibblan !

.

Skridskor imorrn !

Imorrn ska jag åka skridskor för första gången i år. Har längtat!!! Det jobbiga är bara att behöva ta med dom till skolan och ha dom där ett tag. Men jag har inget val ;)

Trötta efter en tripp på Ikea ;)

.

Happy girl at dollarstore :D

.

På väg hem :)

Sitter på bussen just nu. Köpte en kaffe latte att ta med för det är så sjukt kallt ute och behövde värma mig lite. Hann också köpa ett par nya jeans på Gina och mobil fodral. Visar bild senare ;)

SkolanTarAllEnsFritid

Hej på er !

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men den här veckan och nästa har vi så sjukt mycket läxor och prov. har två prov nästa vecka ( två svenska nationella prov), två stora läxförhör( so o kemi) plus en fysik läxa. hahah orkar inte ... jo juste , ska också göra klart en bild inlämning..... konst historia... kill me now !! den där inlämningen är ju bara sjuk !!! fattar inget och en helt onödig uppgift. har inte lärt mig någonting!!!

Iallafall, så kommer jag kanske inte skriva imorrn heller , vi får se.
men nu vet ni :)

ganska kort inlägg men det gör inget :) puss o kram på er <3



P.s kollade nyss på body of proof, grymt bra serie !!!! love it ! ett tips !
RSS 2.0