Pippispel!! :D

HAHAHA jag och natta spelade ett roligt pippispel som jag hade hemma igår. Man fick rita dit fräknar och varje sån var ett poäng. Men vi gick gjorde det hela mycket roligare och knasigare ... Ja ni ser ju själva ;)

Lördag

Mmmm... jag älskar lördagar !!! känslan att bara chilla och inte stressa! !!!
Iallafall, igår var jag, elvira, natta och clara på stan. Köpte ett par nya svarta jeans :) behövdes !!!
sen var vi på the house filmkväll. det var jätte kul och mysigt som vanligt. filmen var jätte rolig och verkligen en film man kan se om och om igen....och huvud rollen !?? så sjjjuuukkkktttt snygg! så frustrerande. kmr inte ihåg vad han hette men snygg var han ;D kmr inte heller ihåg vad filmen hette ....heheheh

Idag så var jag o min familj en stund på stan. åt lunch och bara kollade runt lite. senare ikväll så kmr natta hit ,¨hoppas vi hittar på något kul att göra ;)

Nu tänker jag vara social och ringa något rolig person !

puss o kram !



Klänning, JC 499 kr.

Friday tomorrow.. :D

Imorrn efter skolan sticker jag. natta och elvira ner på stan och chillar lite. Måste köpa nya par jeans, men sen ska jag nog inte köpa något mer... måste spara pengar till spanien ;)
Sen sticker vi vidare till The House , som ska ha filmkväll den här gången. alltid lika mysigt !!! undrar vilken film det blir den här gången... man vet ju aldrig vad dom kan hitta på ...heheh.
Hahahahha tänk om dom visar Chio bella ?? hahahahh akward moment... hihihi

Iallafall, så har min klass börjat diskutera klass tröjor :) har kommit en liten bit fram , men vi har inte bestämmt något än ;)

Lite konstigt och kort inlägg, men så kan det va ibland!

Puss o kram på er <3


Gammal bild.... gud va brun jag var där ! hahahah omg.... vill bli brun igen !!! längtar till spaninen , så tänker jag steka sååååå sjukt mycket!!

Ska till Barcelona !!! :D

Sitter hemma en kväll med pappa och syrran och han börjar prata om vilken plats vi skulle vilja åka till. då säger jag direkt barcelona , för att jag vill dit och till london men jag ska åka dit med mamma någon gång och shoppa. Då säger pappa att vi aldrig har åka på semester själva vi tre, så han ba, vi kan väl åka till barcelona ivår ?
Kan ni fatta hur mycket jag flippade ut !!!! ja ba shiiiittttttttt.... Kunde inte sitta ner ! hahahahah ;D tycker det ska bli så sjukt kul !!! jag har alltid viljat åka dit !  sola, bada och shoppa !!!
Måste börja spara pengar ...... vill köpa två vicktoria secret parfymer, love spell och fantasy. jag har love spell och den lucktar ju så sjukt gott så jag måste ha en till !! hahah



Juste, jag är lite försyld sen sälen, så kan kommer nog vara hemma imorrn... känner mig lite utbränd oxå....

Tjarå !!

Bilder från sälen :D












We are on!!!

.

TaggadÖverHelgen <3

Heej heej :)
Nu ska vi strax äta :) jätte hungrig !! hoppas pappa lagar något gott!
Iallafall, jag är snart klar med allt. pakning , planering osv.
det är lite krongligt eftersom vi åker till backen direkt när vi kommer fram, så jag måste ha med jacka och överdrag där jag sitter och det kan bli lite mycket saker där. men men.
Sen är det lite jobbigt att komma ihåg att ta med alt imorron bitti. tamborste, tandkräm, pyamas, kudde , maten, sminket, ja allt det där. men jag har skrivit ner allt så jag antar att allt kommer komma med :) men för säker hets skull, wish me luck !!
Imorrn går jag upp klockan 3.... det längtar jag inte efter. gud va flummig jag kommer bli !

Taggad inför Sälen !!!

Åhhh längar så till sälen !! kmr sjukt kul . ahh , hahah vet inte vad jag ska göra... heheh
Jag är också taggad till trysil så klart !!!! gud ... mycket händer just nu, det är ju alltid trevligt !
Imorrn är det skola som vanligt , sen hem och packa klart :) måste lägga mig tidigt sen , för jag måste upp klockan 3....... kmr inte blir så kul, men måste man så måste man.

Har inte så mycket mer att säga :) ha det bra alla , så ses vi kanske imorrn ;)

pussokram !

Haha

Fun fun fun

Roligt i klassrummet

Vissa har blivit otåliga ....

Hahaha det kanske är dags att säga vad som hände i fredags. Jag gjorde kanske en för stor grej av det.. Hehe det var inte en sån stor grej, men det här var det som hände :

GLOGGEN FYLLDE 1ÅR :D HAHAHAHAA jag har haft min blogg i ett år! Är fett stolt över mig själv ! Samma blogg i 1 år, ojämförelse med Nathalie som har bytt blogg 3 gånger.. Hahahaha

Så nu vet ni ;) hurra! Hahaha

Veckans som kommer..

Veckans schema ser ut så här :) :

Onsdag: Skola, träna, passar lillebrorsan, Städa rummet !! hahaha jo visst ;)

torsdag: skola, träna, börja planera inför sälen resan med skolan i helgen :)

Fredag: Skola, packa klart till resan, träna och lite praktiska saker. The house börjar på fredag men jag kan inte gå för vi ska samlas 20 i 5 på morgonen på lördag så jag behöver vara utvilad.

Lördag-Söndag: SSSSSÄÄÄÄÄLLLLLEEEEENNNN :DDDDD


Händer inte så mycket den här veckan ( som ni kan se) men det är ju rätt skönt :) då hinner jag träna mycket :D det känns bra !!heheh

God natt på er <3

Nytt iPhone skal :D

.

Hur glömsk får man va ?!!?

Seriöst. hade helt glömt bort ! I fredag, fredag den 13 desutom, hände en ganska stor grej. men så glömmer jag helt bort att berätta det för er !!! dumma mig !

Därför tänkte jag göra en liten tävling. Ni ska få gissa vad som faktiskt hände i fredags :D alla skriver ett svar så får vi se vem som har rätt ! eller ja, alla för utom ELVIRA , för hon vet redan... om hon kommer ihåg alltså. Så berätta inte det för någon är du snäll !

Imorrn börjar skolan igen. buhu , men jag hoppas att alla haft en bra helg <3

God natt på er <3

Nu kör vi !!!

Imorron börjar jag med godis förbud :) det inkluderar chips kakor glass fika , ja typ allt onyttigt . Mitt mål är ett halvår men hoppas på ett år !
Vilka tror jag klarar det ?

Hahaha iallafall så njuter jag av en sista kväll men att äta godis :) det blir film , godis och red bull :) me like !

God kväll på er !!!

Nice girl in town jao !!!






MYYYYY LLLLOOOOVVVVVEEE :DDDDDD <3<3<3<3<3<3<3

Fikar med Elvira på espresso house ;D

.

Dagens

.

Aaaahhhhh va snygg !!!

Nya :)

Var nere på stan idag och gick in på urochpenn :) de hade 50 % rabatt på alla smycken i hela butiken. inte illa., så jag köpte tre örhängen :) de verkar vara moderna just nu så jag tänkte ,varför inte prova något nytt ;) tycker de är hemskt snygga ;)




Dagens ;)

Kanske lite sen med att lägga ut dagens , men bättre sent än aldrig :D


upp och ner igen jag vet ....


Tröjan är från JC, 99kr , koftan är från h&m( kommer inte ihåg vad den kostade) och svarta jeans från gina.

Veckan framöver :)

Skolan börjar imorrn ... känns sådär, det har ju varit så skönt med lov ! men det gick ju så fort.... en hel den gick ju åt till Unite och julfesten. känner att jag kunde ha gjort lite fler saker. T.ex. att hänga med folk från skolan. men det hann jag liksom inte med.

Nu tänkte jag visa er veckans schema . så ni vet vad som händer ;)

Tisdag: Skola, hem , antagligen inget plugg, träna ! ( har tränings maskiner hemma).

Onsdag: Skola, hem , -"- , Chilla, Träning.

Torsdag: Skola , hem , ta hand om lille brorsan hela dan.

Fredag: Skola , hem , sticka och försöka skaffa sommar jobb med Nathalie :) bra att försöka börja tidigt, då har man garanterat ett jobb ;) Tips!

Lördag : Model för en dag :D

Söndag: ZZZzzzzzzZZZZZzzzzZZZ


;)

Juste , ville bara flika in med ett tips. Jag fick ju proaktiv i julklapp, och jag måste bara säga att jag tycker ni också ska beställa den. Grymt bra ! min hud blir jätte ren och fräsch + att finnarna försvinner fort. hur bra som hellst. huden känns mjuk och jag blir så pigg och glad på morgonen när jag använder den :)
LOVE IT !!! BEST GIFT EVER !!!


Godnatt och sov gott!!! <3

( P.s jag kommer inte lägga ut några bilder från disney on ice för att de ville inte att man skulle lägga ut bilder eller videos på allmäna hemsidor, och det respekterar vi ! bara så att ni vet ;) )

Den bästa platsen på jorden !!!

.

Väntar på tåget ;D

.

Dagens ;)

Vart inte en sån tydlig bild men idag har jag en tröja från JC, tillsammans med ett par svarta jeans. ganska enkelt men stilfullt.



På torsdag gäller det !!!!! :D




Hahah, globen here we come !!!!

Dom bästa från Unite !!!!


Elvira, Simon , Nathalie , Jag och Clara :D


Agnes ;)


Och evelina :D

Det där är ju bara för hemskt!!





Det här är helt sjukt !!! The human centipede är världens äckligaste film ( bokstavligen) och är ingen film som små barn ska kolla på. Det kan få dåliga konsekvenser i framtiden. Gud, tycker så synd om den lilla killen . seriöst, vem gör så!!!
Jag har kollat på The human centipede och jag rekomenderar den inte !! har aldrig sett en hemskare film i mitt liv. jag vill inte ens berätta vad den handlar om. 2:an , kommer snart kommer på bio, är så hemsk att den har förbjudits i England! då kan ni tänka er hur hemsk den är ! usch, kunde typ inte sova i 2 veckor efter att ha sett den.....SE DEN INTE FÖR GUDS SKULL !!!!!!

P.s , hahahah pullan är Nathalie ;) ( fråga inte hur vi kom på smeknamnet, för det kommer jag inte ihåg ;) )
RSS 2.0