My love right now !

Lost In Fantasy , Victoria´s Secret <3
 
 
 
 
 

Äckligt.

Asssså seriöst, jag  har aldrig varit med om någon läskigare och äckligare !!
Jag står i duschen nere i källaren , där jag alltid brukar duscha( störra plats), när det helt plötsligt pringer an mus precis utanför.Asså jag trodde du skulle dö. Stod och gapade och visste inte vad jag skulle göra. Jag vågade inte ens gå ut från duschen. Så sjukt äckligt. Nu vill inte jag duscha där längre. Mardröm.
Iallafall, bortsätt från den där hemska delan så har den här dagen varit rätt så sjön. Solade en stund och tog det sen lungt. Snart ska jag och min familj ner till city festivalen och fira med lossas pappa som fyller år. Jag har varit på den där festivalen så mycket så jag kmr nog inte gå runt så mycket. Kommer sitta med familjen och några andra och bara fika. Vi kmr nog lyssna på Looren(även fast jag redan träffat och lyssnat på henne) och sen går vi hem. Jag tror inte jag går tillbaka dit imorrn. Finns ju inte så många roliga artister i år. Förra året kom t.ex petter, september, the ark, thomas di leva, Daniel adams ray och några fler.
 
Puss <3
 
 
Jag har faktiskt inte maskara på mig på den här bilden :) färgade mina ögonfransar lite mörkare och det blev ju ganska bra :)
 
 

sorry

Hahahahahah färlåt för att jag inte har kunnat  blogga på typ två veckor, men det är för att blogg.se appen  vill inte fungera och blogg.se  vill inte heller fungera. Jättejobbigt. Aja, den här veckan har inte varit så speciell. I söndags var med elvira. Vi åt lunch på Jensens och sen gick vi hem till mig och badade ;) vi hade väldigt roligt !
 
Resten av veckan har bestått av att klippa gräsmattan, tränat, badat och soligt ;)
 
kram kram
 

Glad midsommar !! :D

..

Painting My toenails ;)

Red

Haha

The typical svensken ;)

Bästa resan med bästa klassen !!!!!!!

Love to you all !!!

Kom igen nu Sverige !!!

TAGGAD !!

Summer feeling !!!

.

Visby :DDD

.

Klassresa:D

Sitter på tåget med klassen på väg till Gotland :)

Sommarsvslutning :D

Skönt !! Fast ledsamt :(

Shit....

Tiden har gått så himla fort !!!

Slutat !!!!!!

Mmmmmmmmm det är så skönt att sluta tidigt:D slutade halv 12 ;)
Så nu sitter jag här inte gör speciellt mycket , heheh......
Imorrn ska jag och NATTTTTAAA åka hem til henne och gråta till sista avsnittet av Desperate housewives och äta ben and jerry. Det blir mysigt och sorgligt...
Sen ska jag sova där och sen får vi se vad för roligt vi kommer hitta på ;)

New :)

Bik bok och h&m

RSS 2.0